Bodite aktivni! Ideje za popestritev vašega bivanja.

Zeleni sprehodi – Na bližnji Ljubljanski grad, v park Tivoli ali na Rožnik so prijetni sprehodi v središču mesta v vseh letnih časih. Priljubljena je tudi rekreacijska pot okrog Ljubljane Pot spominov in tovarištva (PST) ali vzpon na bližnjo Šmarno goro.

mestno kolesarjenje - Golden_residence

Mestno kolesarjenje – Obkrožite Ljubljano s kolesom in spoznajte mesto z drugačne perspektive ali pa se podajte na 32,5 km priljubljeno Pot spominov in tovarištva.

Plavanje – Vse leto je čas za obisk vodnega mesta Atlantis, poleti pa se lahko s kolesom odpravite tudi na bližnje kopališče Kolezija, ki ima na voljo tudi savne.

Golf Diners CUBO – 18 lukenj in hitre, razgibane zelenice, le 15 minut vožnje z avtom. Po igri se sprostite ob dobri hrani in pijači restavracije Evergreen.

Golf center Stanežiče – 10 minut oddaljeno mladinsko golf igrišče ima dve vadbeni zelenici in 9 kratkih lukenj (»pitch and putt«).

golf - Golden_residence

Drsanje – Ljubitelji drsanja lahko pozimi drsate v Športnem centru Tivoli v središču Ljubljane, kjer si lahko tudi sposodite drsalke.

Smučanje – V Sloveniji je veliko smučišč, najbližje Ljubljani je 20 km oddaljeni Krvavec s 30 km raznolikih prog – tako za profesionalne smučarje kot tudi za začetnike.

smučanje - Golden_residence